Напередодні зими всі котельні Львівщини забезпечені вугіллям, деревиною та палетами

Батарея опалення

Всі лікарні та школи області забезпечені генераторами

Усі заклади охорони здоров’я, освіти та соціального захисту Львівщини, які перебувають в обласному підпорядкуванні, забезпечені резервними джерелами живлення. Про це, виступаючи 1 жовтня на форумі Lviv Eco Forum, заявив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Генератори також мають теплопостачальні підприємства області комунальної та приватної форм власності. Загалом усі котельні у Львівській області готові до початку опалювального сезону, у них створили необхідний запас вугілля, деревини та палетів.

Зима буде важкою – ми всі це розуміємо. Наскільки об’єднаємося в бажанні допомогти одне одному, настільки успішно пройдемо це випробування. Беручи за приклад згуртованість наших оборонців, всі, хто працює в органах влади, у профільних службах, люди у громадах мають бути єдиними у тому, щоб ми безпроблемно пройшли цей опалювальний сезон”, — наголосив Максим Козицький.

Також у межах програми Interreg NEXT “Польща Україна 2021-2027” на Львівщині профінансують 7 проєктів на суму понад 6,5 млн євро, які стосуються реконструкції або будівництва очисних споруд та каналізаційних й водопровідних мереж. А з обласного бюджету цьогоріч скерували 24, 6 млн грн на будівництво, реконструкцію та ремонт очисних споруд у Міженці, Пасіках Зубрицьких, Рудках, Стрию та Сприні.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності