Лебідь на годину паралізував рух мостом у Шептицькому

На Львівщині лебідь на годину ускладнив рух для машин мостом

Пернатий не хотів сходити з проїжджої частини дороги

У вівторок, 1 жовтня, при в’їзді у Шептицький (колишній Червоноград) лебідь на годину ускладнив рух мостом. Птах ходив проїжджою частиною і не давав проїхати автомобілям. Відтак один з водіїв викликав надзвичайників, а ті своєю чергою повідомили місцевих зоозахисників. Разом із водіями активісти зігнали лебедя з дороги, інформацію LVIV.MEDIA підтвердили у ДСНС Львівської області. Першими про випадок повідомило Неорадіо Червоноград.

Як йдеться в повідомленні, зранку молодий лебідь на дорозі майже на годину ускладнив рух машин на в’їзді в місто. Йдеться про міст, який є при в’їзді у Шептицький з боку села Бендюга. Пернатий прогулювався дорогою та не давав проїзду водіям протягом години.

“Він прогулювався по проїжджій частині та не збирався звідти йти. Птах не реагував на сигнали водіїв і небайдужих, які намагалися його зігнати, щоби уникнути ДТП”, — йдеться в повідомленні. Відтак один з водіїв викликав рятувальників, які передали інформацію зоозахисникам.

Після приїзду місцевих волонтерів зоозахисної організації, спільними зусиллями лебедя таки вдалося зігнати у воду. Нагадаємо, нещодавно червоноградські комунальники трактором витягнули з каналізації лося. Тварина впала у каналізаційний колодязь біля місцевого супермаркету.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності