Суд конфіскував три машини у бізнесмена з Шептицького через крадіжку Hyundai

Підприємцю з Шептицького конфіскували три машини за крадіжку Hyundai

Крім конфіскації машин, чоловіка засудили до восьми років в’язниці

Залізничний районний суд визнав винним та конфіскував три автомобілі підприємцю з Шептицького, який продав вкрадений Hyundai. Окрім конфіскації власних машин, директору “Акорд ЧГ” призначили вісім років ув’язнення, про це йдеться у вироку, який оприлюднили 30 вересня у Єдиному державному реєстрі.

Підприємець не дотримався зобов’язань перед власником авто

Згідно з матеріалами справи, в грудні 2015 року Петро Г. домовився про купівлю Hyundai IX35 за 21,5 тис. доларів. Згідно з домовленістю, він мав місяць покористуватись автомобілем і тоді заплатити за нього. Однак після того, як Петро Г. отримав машину — він відмовився платити за неї. Натомість із підробленим дорученням продав автомобіль. Свої зобов’язання перед власником авто він не виконав, завдавши йому матеріальної шкоди на суму понад 500 тис. грн.

На судовому засіданні Петро Г. повністю визнав свою вину. У вироку йдеться, що раніше чоловіка вже судили, а дане правопорушення він вчинив під час дії іспитового терміну. Відтак суддя визнав винним підприємця і призначив покарання: “позбавлення волі на строк вісім років з конфіскацією усього майна, що належить йому на праві власності”. Йдеться про конфіскацію трьох машин:

  • Lexus ES 350 (2007 року)
  • MERCEDES-BENZ GL (2007 року)
  • HONDA ACCORD (1999 року).

Натомість Hyundai IX35, який став предметом злочину, суд ухвалив повернути власнику. Вирок можна оскаржити протягом тридцяти днів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності