Суд виправдав п’яного водія за збитого на смерть велосипедиста біля Городка

Суд звільнив від покарання п’яного водія за на смерть збитого велосипедиста біля Городка

59-річний велосипедист загинув після аварії з п’яним водієм Volkswagen

Городоцький районний суд виправдав 46-річного водія, обвинуваченого у смертельній ДТП за участі велосипедиста., яка сталася ще три роки тому. П’яний водій Volkswagen біля Городка збив 59-річного чоловіка на велосипеді. Суд не знайшов достатньо доказів, щоб притягнути водія до відповідальності, про це йдеться у вироку, який оприлюднили у понеділок, 30 вересня, у Єдиному судовому реєстрі.

Експертиза підтверджувала наявність алкоголю у крові водія

Аварія трапилась 22 жовтня три роки тому поблизу села Черляни. За даними слідства, 46-річний п’яний Михайло Н. за кермом автомобіля Volkswagen Golf збив 59-річного велосипедиста, останній загинув на місці ДТП. Попри свідчення та висновки експертиз, які підтверджували наявність алкоголю в крові водія, суд дійшов висновку, що сторона обвинувачення не змогла надати достатньо переконливих доказів. Водій стверджував, що велосипедист несподівано змінив напрямок руху, виїхавши на його смугу, і він не міг уникнути зіткнення.

У результаті суд визнав, що дії водія не були доведені як такі, що порушують правила безпеки дорожнього руху, і виправдав його за відсутністю достатніх доказів. Вирок може бути оскаржений в апеляційному суді.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності