28 захисників України взяли участь у сплаві на байдарках на Львівщині

Сплав на байдарках

У сплаві взяли участь зокрема й ті захисники, які пересуваються на колісних кріслах та із протезами

На Львівщині в межах проєкту “Терапія мандрами” для захисників організували сплав на байдарках. Про це 30 вересня повідомили у Львівській обласній військовій адміністрації.

“27 вересня з нагоди Всесвітнього дня туризму для військовослужбовців та членів їх сімей організували дозвілля на воді”, — йдеться у повідомленні.

Участь у мандрівці взяли 28 осіб – військовослужбовці, які проходять курс фізичної терапії в реабілітаційному центрі Next Step Ukraine, зокрема ті, які пересуваються на колісних кріслах, із протезами, а також їхні рідні.

“Військовослужбовці вкотре підтверджують, що такі мандрівки потрібні для ментального здоров’я, а також є своєрідними елементом реабілітації”, — повідомили у Львівській обласній військовій адміністрації.

У повідомленні зазначають — усі мандрівки для захисників є безкоштовними і фінансуються в межах обласної цільової програми розвитку туризму. 

Нагадаємо, Львівщина є першою в Україні областю, яка має власну програму абілітацій —соціальної реабілітації для наших військових. Як вона працює та які можливості дає військовим. які пройшли лікування у медичних закладах і зараз повертаються до життя читайте на LVIV.MEDIA.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності