Аграрна компанія за 7,77 млн грн придбала колишній будинок біля Бібрки

Аграрна компанія за 7,77 млн грн придбала колишній адмінбудинок біля Бібрки
Фото: Prozorro.Sale

Впродовж аукціону ціна зросла майже у вісім разів

У понеділок, 30 вересня, на аукціоні продали нежитлову будівлю колишнього адміністративного будинку у селі Волове, що біля Бібрки. Увосьмеро дорожче стартової ціни, за 7,77 млн грн, будівлю придбала аграрна компанія “Тура трейд”. Про це йдеться на сайті онлайн-аукціонів Prozorro.Sale.

Колишній адміністративний будинок площею 401,4 кв. м розташований на вулиці Шевченка, 40. Нежитлова споруда має один поверх та підвал і перебуває у задовільному стані. Бібрська міськрада виставила будівлю на продаж зі стартовою ціною у 990 тис. грн.

Протягом аукціону учасники не підіймали ставок

За право придбати будівлю позмагались двоє учасників: бізнесмен Віктор Коць та ТОВ “Тура трейд”. Ще на етапі початкових ставок “Тура трейд” запропонувало майже у вісім разів вищу ставку від стартової ціни, тоді як Віктор Коць — 999,9 тис. грн. Таким чином товариство здобуло перевагу — право останнього ходу в кожному з раундів та можливість бачити ставки суперників. Впродовж торгів учасники не підіймали ставок і так переможцем аукціону стало “Тура трейд”, придбавши лот за 7 777 777, 77 грн.

До слова, за даними аналітичної системи YouControl, ТОВ “Тура трейд” є аграрною компанією, яка існує майже два роки. В основному товариство займається гуртовою торгівлею зерном, необробленим тютюном, насінням і кормами для тварин. Окрім того, “Тура трейд” вирощує зерно, боби, рис та овочі. Засновником компанії є Володимир Гончар.

Нагадаємо, нещодавно три земельні ділянки у селі біля Новояворівська за 1,7 млн грн придбав один покупець. Крім того, раніше лікарка зі Львова викупила за 1,2 млн грн три будівлі в Пустомитах.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності