53-річна жінка травмувалася внаслідок аварії з вантажівкою на Львівщині

У Бродах внаслідок зіткнення з вантажівкою травмувалась 53-річна пасажирка легковика

На дорозі “Київ — Чоп” зіткнулась вантажівка DAF і ВАЗ-21093

На Львівщині внаслідок ДТП була госпіталізована 53-річна мешканка Закарпаття. Аварія сталася на дорозі Київ — Чоп біля Бродів. 38-річний водій вантажівки DAF зіткнувся з 64-річним водієм ВАЗ-21093. Потерпілу довелось деблокувати рятувальникам Про це 30 вересня повідомила пресслужба поліції Львівської області.

Деталі аварії

ДТП трапилась 29 вересня, близько 12:30, в Бродах, Золочівського району. “Як попередньо встановили правоохоронці, відбулося зіткнення вантажівки DAF, якою керував 38-річний мешканець одного з сіл Стрийського району, та ВАЗ під керуванням 64-річного жителя Закарпатської області” — йдеться в повідомленні поліції. Внаслідок зіткнення 53-річна пасажирка легковика, мешканка Закарпатської області, травмувалась та була доставлена до лікарні.

Рятувальники за допомогою гідравлічних ножиць та розтискача деблокували з понівеченого автомобіля жінку та передали її медикам. Потерпілу із травмами середньої важкості госпіталізували в Бродівську центральну міську лікарню

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху. Стаття передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на аналогічний термін. Правоохоронці встановлюють обставини події.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності