30 вересня Львівщина попрощається з трьома захисниками

30 вересня Львівщина попрощається з трьома захисниками

В останню путь проведуть Миколу Ленкєєва, Сергія Пругла та Володимира Кваса

У понеділок, 30 вересня, у Львівській області поховають трьох військових, які загинули за Україну. Про це повідомили у Львівській ОВА.

Микола Ленкєєв

Уродженець міста Бахмут Донецької області. Після завершення навчання проходив військову службу у танкових військах. Повернувшись, спершу працював у місцевій військовій частині, згодом — в автотранспортному підприємстві. З початком повномасштабного вторгнення Росії став на захист держави від загарбників. Виконував бойові завдання на Харківщині, Донеччині та Луганщині у лавах 11-го прикордонного Краматорського загону.

Сергій Пругло

Уродженець міста Токмак Запорізької області. З початком повномасштабного вторгнення РФ став на захист держави від окупантів. Виконував бойові завдання у лавах 49-го окремого штурмового батальйону “Карпатська Січ” ім. Олега Куцина.

Володимир Квас

Житель села Тростянець Золочівського району. Був гранатометником стрілецької роти військової частини А7076. Загинув 23 вересня 2024 року поблизу населеного пункту Любімовка Кореневського району Курської області. Захиснику було 35 років.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності