Максима Козицького обрали головою Палати регіонів при Президентові України

Максим Козицький очолив Палату регіонів при Президентові України

Колишній голова Палати регіонів Віктор Микита став заступником керівника Офісу Президента

Начальника Львівської ОВА Максима Козицького обрали головою Палати регіонів Конгресу місцевих і регіональних влад при Президентові України. Конгрес допомагає координувати роботу між різними регіонами та обговорювати важливі питання для всієї країни. Про це 27 вересня повідомили у Львівській обласній раді.

Заступницею Козицького буде голова Харківської облради Тетяна Луценко

Козицький подякував колегам за довіру і зазначив, що перед всіма регіонами України стоять спільні виклики, незалежно від їхнього розташування.

“Дякую, шановні колеги! Для мене за честь працювати в колективі Конгресу місцевих та регіональних влад. Перед нами стоять спільні виклики, незважаючи на те, в якому регіоні України ми знаходимося”, — зазначив після обрання головою Палати регіонів Максим Козицький.

До слова, колишній голова Палати регіонів — Віктор Микита, склав свої повноваження, оскільки його призначили заступником керівника Офісу Президента. Заступницею Козицького обрали Тетяну Єгоровову-Луценко — голову Харківської обласної ради. Головою Конгресу є Президент України Володимир Зеленський, який здійснює загальне керівництво його діяльністю, визначає порядок роботи та головує на засіданнях Конгресу.

До Палати регіонів входять: голови обласних рад та обласних державних адміністрацій, а також члени делегації України в Конгресі місцевих і регіональних влад Ради Європи.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності