Три земельні ділянки у селі біля Новояворівська за 1,7 млн грн придбав один покупець

Три земельні ділянки у селі біля Новояворівська за 1,7 млн грн придбав один чоловік
Фото: Prozorro.Sale

Ділянки викупив Іван Дзидз

У п’ятницю, 27 вересня, на аукціонах Новояворівська міська рада продала три ділянки у селі Старичі. За 1,7 млн грн усі три лоти викупив Іван Дзидз. Про це йдеться на сайті онлайн-аукціонів Prozorro.Sale. З опублікованих фото видно, що ділянки розташовані поруч.

Три ділянки призначені для торгівлі

Усі ділянки призначені під будівництво торговельних будівель. Йдеться про землі площами 670 кв. м, 647 кв. м та 400 кв. м. Зокрема перший лот Новояворівська міська рада виставила на аукціон зі стартовою ціною у 214 тис. грн. Другий мав початкову ціну у 207 тис. грн і третій — 132 тис. грн. Точної адреси земельних ділянок на сайті не зазначили.

За право придбати ділянку площею 670 кв. м змагались двоє охочих. Найвища ціна за лот становила 690 тис. грн. Другу ж ділянку 647 кв. м площею хотіли придбати вже шість учасників. Її продали також за 690 тис. грн. На третю землю площею 400 кв. м претендували троє учасників, переможна ціна становила 300 тис. грн. Усі лоти викупив Іван Васильович Дзидз. Інформації про чоловіка в аналітичній системі YouControl немає.

Нагадаємо, нещодавно лікарка зі Львова викупила за 1,2 млн грн три будівлі в Пустомитах. Крім того, в селі на Львівщині будівлю зі стартовою ціною в 1 грн продали за 8 млн грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності