У Самборі п’яний водій збив 58-річного пішохода на тротуарі

У Самборі п’яний водій збив 58-річного пішохода на тротуарі

Через аварію потерпілий пішохід потрапив до лікарні

У Самборі п’яний водій ВАЗ не впорався з керуванням і збив 58-річного пішохода на тротуарі. Через ДТП пішохода з травмами госпіталізували. Про це повідомили у поліції Львівської області у вівторок, 24 вересня.

Як зазначили правоохоронці, аварія трапилась напередодні на вулиці Петра Сагайдачного о 19.40. 31-річний водій за кермом ВАЗ не впорався з керуванням, через це виїхав на тротуар і збив пішохода. 58-річний місцевий мешканець травмувався та був доставлений до лікарні. “Водій керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння,” — додали у поліції.

31-річного водія затримали

Порушника затримали, невдовзі йому оберуть запобіжний захід. Поліція відкрила кримінальне провадження про порушення ПДР у п’яному стані. Водію загрожує до трьох років ув’язнення з позбавленням водійського посвідчення до п’яти років. наразі триває досудове розслідування.

Нагадаємо, нещодавно у Турці п'яний водій збив на пішохідному переході 64-річну жінку. Також у серпні у Львові водій з алкоголем у крові у 20 разів вище норми ледь не збив дитину, вдарив два авто і втік.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності