В Порубному затримали турка зі схованими 6 кг наркотичних солей у свічках

аркотики у свічках

Чоловік віз свічки з наркотиками у пасажирському автобусі

В пункті пропуску Порубне, що на Буковині, 48-річний мешканець Туреччини намагався провезти через кордон наркотичні солі у парафінових свічках. Йдеться про близько 6 кг прихованих наркотиків. Про це повідомили у понеділок, 23 вересня, у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

Як повідомили прикордонники, наркотики у свічках виявили в пасажирському автобусі сполучення Київ — Стамбул, яким керував 48-річний турок. Автобус прямував до Румунії. Прикордонники заздалегідь знали, що водій може перевозити наркотики, тож скерували транспорт на поглиблений огляд.

Наркотики знайшов службовий пес

“Під час детальної перевірки службовий собака прикордонників спрацював на валізи, в яких знаходилися звичайні парафінові свічки різних форм та розмірів. За допомогою спеціального сканера охоронці кордону додатково просвітили вантаж та прийняли рішення порушити цілісність свічок” — йдеться в повідомленні.

Всередині свічок виявили кристали білого кольору, схожу на наркотичну сіль. Загальна вага речовини — близько 6 кілограмів. Наркотики вилучили та передали на експертизу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності