У Золочеві продали за 250 тис. грн водонапірну башту

Водонапірна башта в Золочеві
Фото: Prozorro.Sale

Разом з баштою продали й будівлю артезіанської свердловини

У понеділок, 23 вересня, водонапірну башту та будівлю артезіанської свердловини у Золочеві продали на аукціоні за 250 тис. грн. Обидві споруди придбало ПП “Тіро Інвестментс”, про це йдеться на сайті онлайн-аукціонів Prozorro.Sale.

Водонапірна башта разом із будівлею артезіанської свердловини розташовані на вулиці Львівській, 50, у Золочеві. Башта має площу 13,2 кв. м, а будівля — 20,2 кв. м. Як зазначено на сторінці аукціону, обидві цегляні споруди у задовільному стані. Фонд держмайна виставив будівлю на продаж зі стартовою ціною 1 грн.

Ставки двох учасників були практично однакові

За право придбати споруди позмагалися сім учасників. Ще на етапі початкових заявок ціна за лот зросла до 202 000 грн. Таким чином ТОВ “Тіро Інвестментс” здобуло перевагу — право останнього ходу в кожному з раундів та можливість бачити ставки суперників. Вже у першому раунді “Тіро Інвестментс” та Володимир Медвідь майже зрівняли ставки, однак “Тіро Інвестментс” запропонував всього на гривню більше суперника — 205 001 грн.

Наступний раунд згадані учасники знову підійняли ставку до 230 тис. грн з різницею в одну копійку на користь підприємства. Зрештою, переможцем аукціону стало ТОВ “Тіро Інвестментс”, запропонувавши на 7 коп. більше Медведя та на 6 коп. більше Ореста Підковича, який до третього раунду не підіймав ставки. Відтак водонапірну башту та будівлю артезіанської свердловини продали за 250 000 грн.

До слова, за даними аналітичної системи YouControl, “Тіро Інвестментс” існує майже 4 роки та зареєстроване в Києві. Займається підприємство в основному консультуванням з питань комерційної діяльності й керування. Власницею та директоркою компанії є підприємиця Юлія Павленко.

Нагадаємо, 20 вересня в селі на Львівщині нежитлову будівлю зі стартовою ціною в 1 грн продали за 8 млн грн. Також нещодавно Львівська міськрада продала за пів мільйона підвальне приміщення в центрі міста.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності