У Шептицькому через пожежу у квартирі загинув 62-річний чоловік

У Червонограді через пожежу в квартирі загинув чоловік

Жінка врятувалася з квартири самостійно

У неділю, 22 вересня, у Шептицькому (раніше Червоноград) на п’ятому поверсі багатоквартирного будинку спалахнула пожежа у квартирі, в якій перебували двоє людей. Внаслідок займання загинув 62-річний власник квартири. Жінці вдалося самостійно врятуватися з палаючого помешкання, інформацію LVIV.MEDIA підтвердили у ДСНС Львівщини, першим про пожежу повідомив місцевий депутат Олександр Клімов.

Тіло чоловіка виявили рятувальники під час розвідки пожежі

За даними рятувальників, пожежа спалахнула у квартирі на п’ятому поверсі будинку, що на вулиці Івасюка, 21. На момент займання в помешканні перебували двоє людей. 62-річний власник квартири загинув у пожежі, жінку вдалося врятуватися.

В одній з кімнат було виявлено чоловіка без свідомості, якого рятувальники винесли на свіже повітря та почали проводити серцево-легеневу реанімацію. Після прибуття медиків надання допомоги продовжили проводити медики, проте було констатовано смерть чоловіка. Загиблим виявився власник квартири 1962 року народження”, — повідомили рятувальники.

Також з помешкання на свіже повітря вогнеборці вивели дружину власника квартири 1963 року народження. В якому стані жінка наразі невідомо. О 12:56 пожежу ліквідували.

Нагадаємо, на Яворівщині під час збору врожаю посеред поля загорівся комбайн. Крім того, на Львівщині через пожежу у багатоквартирному будинку постраждав чоловік.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності