Одинадцятикласника львівського ліцею судили за розпил газового балончика в очі підлітку

Одинадцятикласника львівського ліцею судили за розпил газового балончика в очі підлітку

Хулігана визнали винним, однак обмежились усним попередженням

Шевченківський райсуд Львова визнав винним одинадцятикласника львівського економічного ліцею, який розпилив вміст газового балончика в очі неповнолітньому хлопцеві. Про це йдеться у постанові, яку оприлюднили у п’ятницю, 22 вересня, у Єдиному державному реєстрі.

Потерпілий хлопець потрапив до лікарні

За матеріалами справи, випадок трапився 10 серпня у Львові близько 22:18. Олександр Б., одинадцятикласник НВК “ШЕЛ”, забризкав очі неповнолітнього хлопця газом, після чого потерпілий потрапив до лікарні. Відтак на порушника склали протокол про дрібне хуліганство.

На судовому засіданні Олександр Б. визнав свою вину. “Вказав, що цілком усвідомив протиправність вчиненого, зробив відповідні висновки і просив його суворо не карати,” — йдеться в документі. Зважаючи на вік хулігана, суд визнав його винним, однак обмежився усним попередженням. Постанову ще можна оскаржити протягом десяти днів.

Нагадаємо, нещодавно львів’янин отримав умовний термін за напад з перцевим балончиком на поліцію. Також штраф отримала матір 14-річного школяра, який розпилив газ в очі однолітку.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності