Поліція затримала 19-річного львів’янина зі спільником за продаж наркотиків

У Львові затримали двох наркоторговців за збут психотропів

Підозрювані поширювали наркотики – "PVP" і канабіс

У Львові поліція затримала двох чоловіків, яких підозрюють у торгівлі наркотиками. Один із затриманих займався "закладками" у місті та області, а інший відправляв заборонені речовини поштою. Про це 20 вересня повідомили у поліції Львівщини.

Затриманим загрожує до десяти років позбавлення волі

Один із затриманих — 19-річний місцевий житель, який продавав наркотики шляхом "закладок" у Львові та області. Він збував психотропну речовину "PVP" та канабіс. Інший затриманий — 28-річний житель Хмельницького, який відправляв канабіс через пошту. Поліція задокументувала кілька випадків збуту наркотиків обома підозрюваними. Під час обшуків у них знайшли наркотики, телефони, банківські картки та інші докази їхньої причетності до незаконної діяльності.

“Поліцейські задокументували п’ять фактів збуту чоловіком психотропної речовини «PVP» і 19 вересня затримали його. Також встановили координати 8 місць, де напередодні затриманий здійснив “закладки”, та вилучили їх. Окрім того, під час санкціонованого обшуку за місцем проживання правоохоронці виявили та вилучили заборонені речовини, ззовні схожі на “PVP” та “канабіс”, банківські картки, мобільний телефон та інші речові докази причетності затриманого до протиправної діяльності”, — йдеться у повідомленні.

Обидвом чоловікам загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна. Розслідування триває, і скоро суд вирішить, який запобіжний захід їм обрати.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності