В селі на Львівщині будівлю зі стартовою ціною в 1 грн продали за 8 млн грн

В селі на Львівщині будівлю зі стартовою ціною в 1 грн продали за 8 млн грн
Фото: Prozorro.Sale

Будівлю збудували майже 50 років тому

У п’ятницю, 20 вересня, нежитлову будівлю в селі Майдан продали на аукціоні. Фонд Держмайна виставив споруду на продаж зі стартовою ціною в 1 грн, тоді як продали її за 8 млн грн. Переможцем аукціону став Роман Свистунов. Про це йдеться на сайті онлайн-аукціонів Prozorro.Sale.

Нежитлова будівля площею 168 кв. м розташована на вулиці Шевченка, 96, у селі Майдан, що в Дрогобицькому районі. За даними Фонду держмайна, споруду з мансардою збудували у 1980 році. Земельна ділянка під будівлею має рекреаційне призначення. Фонд Держмайна виставив на продаж будівлю всього на 1 грн, а сума реєстраційного внеску для участі в аукціоні становила 1420 грн. Продати ж споруду вдалося в рази дорожче.

Споруду хотіли придбати 26 учасників

За право придбати будівлю позмагалися 26 учасників. Ще на етапі початкових заявок, ціна за лот зросла до 3,8 млн грн. Таким чином Денис Юморанов отримав можливість останнього ходу в кожному з раундів та бачити попередні ставки учасників. Вже в першому раунді ставку Юморанова перебила Анастасія Ткачук, запропонувавши майже на три мільйони більше за будівлю. У другому ж раунді ставку знову перебили, однак цього разу вже Роман Свистунов, так ціна за лот зросла до 8 млн. Зрештою переможцем аукціону став Свистунов, придбавши нежитлову будівлю у Майдані за 8 млн грн.

До слова, інформації про Романа Свистунова в аналітичній системі YouControl немає.

Нагадаємо, нещодавно Львівська міськрада продала за пів мільйона підвальне приміщення в центрі міста. Також нещодавно фірма колишнього соліста Львівської опери, професора ЛНУ Олега Петрика, виграла аукціон з продажу приміщення у Львові. Згодом професор пояснив, що виграв аукціон, аби завадити забудові в центрі Львова.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності