Сотня львів’ян звернулися до міськради по компенсацію за знищене російськими ракетами житло

Майже 100 львів’ян подали заявки на компенсацію за пошкоджене житло

Мешканці Львова отримають виплати за пошкоджені вікна, двері та затоплені квартири

У п’ятницю, 20 вересня, виконком Львівської міської ради прийняв рішення про надання матеріальної допомоги мешканцям, що постраждали від ракетного обстрілу, що стався 4 вересня. Допомогу отримають ті, хто подав необхідні документи.

З бюджету виділили понад 2 млн грн на відшкодування збитків

Місто відшкодує витрати на ремонт вікон і дверей: за одне вікно виплачують 12 тисяч гривень, за двері – 8 тисяч гривень, а також 15 тисяч гривень за залиття квартири. Загальна сума виплат становить понад 2 мільйони гривень, які виділять із бюджету Львівської громади для ліквідації наслідків обстрілу.

“Цим рішенням ми додатково затверджуємо списки — це буде 77 виплат по вікнах на загальну суму 1,8 млн грн. Також 19 виплат по дверях на 148 тис. грн, а також 2 звернення по залиттю на 30 тис. грн”, — пояснив керівник управління соціального захисту Львівської міської ради Олексій Неділя,

Нагадаємо, станом на 13 вересня лише 23 львів’ян звернулися по компенсацію за пошкоджене обстрілом житло. А у ніч на 4 вересня російські військові завдали комбінований удар по Львову. Внаслідок влучань у житлові будинки загинуло семеро людей, серед них дитина. Також до лікарень звернулись десятки львівʼян. Рятувальники уже завершили розбирати завали після атаки. Через російську атаку пошкоджено понад 150 житлових будинків.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності