На кордоні з Польщею митники вилучили у 58-річного чоловіка машину для виготовлення сигарет

На кордоні з Польщею митники вилучили у 58-річного чоловіка машину для виготовлення сигарет

Мешканець Дніпропетровщини на Volkswagen незаконно перевозив сигаретну машину

На Львівщині на пункті пропуску “Краківець — Корчова” митники вилучили в 58-річного водія машину для виготовлення сигарет. Він хотів провезти апарат через смугу, яка призначена для переміщення товарів, які не підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню. Про це 19 вересня повідомила пресслужба Львівської митниці.

Машина з виготовлення сигарет

Під час огляду Volkswagen Golf 58-річного жителя Дніпропетровщини в автівці виявили апарат для виготовлення цигарок Trezo 1000. “Для проходження митного контролю водій обрав смугу “зелений коридор”, призначену для переміщення товарів, які не підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню” — йдеться в повідомленні митників.

За цим фактом склали адмінпротокол про недекларування товарів, що переміщуються через митний кордон України. Машину для виготовлення сигарет вилучили.

Нагадаємо, в ніч на 19 вересня на кордоні з Польщею митники затримали велику партію рідини для електронних сигарет, яку намагалися незаконно ввезти в Україну під виглядом побутової хімії. При заповненні документів чоловік заявив, що перевозить побутову хімію вагою 42 кг. Але під час огляду митники виявили приховані 17 700 банок рідини для наповнення електронних сигарет.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності