На благодійному Open Air у Дрогобичі зібрали 250 тис. гривень на дрони для ЗСУ

Дрони

За зібрані гроші придбали 25 дронів

Ще 25 дронів передали для ЗСУ з Дрогобиччини. Про це на своїй сторінці 18 вересня написав керівник Дрогобицької районної адміністрації Степан Кулиняк.

“Спершу організатор благодійного Open Air — Марко Тимошик та його колеги організували у Дрогобичі концерт української співачки Надії Дорофеєвої для підтримки ЗСУ, який відвідали сотні дрогобичан. Відтак загалом із благодійного заходу вдалось зібрати чималу суму, з якої організатори виділили 250 тисяч гривень на закупівлю 25 “Франкодронів” від Волонтерського Центру “KOLO-FLY””, — йдеться у повідомленні.

Усі 25 дронів передали бійцеві та захиснику — Миколі Кобільнику “Енейку” і його побратимам з підрозділу ССО Збройних сил України. “Вже незабаром “Енейко” знову повертається на фронт, де буде продовжувати знищувати ворогів та ефективно виконувати бойові завдання”, — написав Степан Кулиняк.

Нагадаємо, нещодавно зі Львівщини військовим передали понад 60 ударних безпілотників, виготовлених на умовах співфінансування з обласного бюджету Львівщини. У межах Програми підвищення конкурентоспроможності на виготовлення цих БпЛА виділили 300 тисяч гривень.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності