Водія Peugeot оштрафували за наїзд на велосипедисток Нацзбірної на Львівщині

ДТП з велосипедистками 26 червня

Через аварію трьох 17-річних дівчат госпіталізовували. Водій сплатить 850 грн штрафу

Дрогобицький райсуд постановив оштрафувати водія Peugeot, який збив трьох 17-річних велосипедисток збірної України. 47-річний водій сплатить 850 грн за пошкодження машини через ДТП, про це йдеться у постанові, яку оприлюднили у Єдиному державному реєстрі.

За матеріалами справи, аварія трапилась 26 червня на трасі Східниця — Пісочна о 12:50. Водій Peugeot “не стежив за дорожньою обстановкою та її зміною внаслідок чого допустив зіткнення з велосипедистами, спричинивши механічні пошкодження транспортних засобів”.

Водій збив велосипедисток під час тренування

Як повідомляли раніше, 47-річний львів’янин наїхав на 17-річних велосипедисток збірної України, які саме здійснювали командне тренування. Водій збив одну велосипедистку, вона втратила рівновагу і зіткнулася із ще двома спортсменками, які їхали поруч. Внаслідок ДТП двоє з дівчат потрапили в травматологічне відділення лікарні, ще одну відпустили після обстеження.

На судовому засіданні водій визнав свою вину. Суддя призначив порушникові штраф — 850 грн. Також він має сплатити 606 грн судового збору. Постанову суду можна оскаржити протягом десяти днів з дня її винесення.

Нагадаємо, нещодавно суд оштрафував водія за вирваний пістолет на заправці біля Львова.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності