В Сокалі завершили основну частину будівництва мосту через Західний Буг

На Львівщині завершили основну частину будівництва мосту через Західний Буг

Загальна вартість будівництва складає 300 млн грн

В Сокалі завершили основну частину будівництва моста і його планують добудувати до кінця 2024 року. Міст через річку Західний Буг розташований на дорозі місцевого значення "Сокаль — Стоянів". Натомість старий аварійний міст — демонтують. Загальна вартість будівництва нового 400-метрового мосту складає близько 300 млн грн. Про це в інтервʼю для LVIV.MEDIA розповів заступник керівника Львівської ОВА Юрій Бучко.

Основні роботи по будівництву вже виконані

За словами Юрій Бучка, основна частина будівництва нової переправи через Західний Буг вже завершена. “Зараз триває облаштування пішохідних тротуарів. Вони будуть 2,5 метри завширшки. Також йде облаштування поручнів і до кінця поточного року будівництво буде повністю завершене” — зазначив заступник начальника ЛОВА.

До того ж Бучко зазначив, що будівництво відбувається коштом підрядника. “Ми на початку виділили певну суму, а далі фактично міст добудовується в кредит. Ми повинні підряднику заплатити ще приблизно 200 млн грн. А 70 млн грн вже заплачено. Наступного року плануємо повернути усі кошти” — розповів Юрій Бучко

Нагадаємо, нещодавно на об’їзній дорозі Моршина завершили ремонт мосту через річку Бережниця, якому майже 70 років. Міст перевірили на якість, надійність та відповідність. Міст розташований на автомобільній трасі Н-10, яка з’єднує Стрий, Івано-Франківськ, Чернівці і Мамалигу. Ця дорога також веде до курортних зон, де є багато готелів, санаторіїв та інших об’єктів інфраструктури.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності