У Шегинях митники виявили контрабанду хутра та зброї

У Шегинях митники виявили контрабанду хутра та зброї

В багажнику легковика знайшли 75 хутряних виробів, а в мікроавтобусі — старовинну зброю

На кордоні з Польщею митники виявили два окремих випадки контрабанди зброї та хутряних виробів. Порушників спіймали у пункті пропуску Шегині - Медика. Про це 16 вересня повідомили у Львівській митниці.

Обох порушників оштрафували

Спершу митники виявили 57-річного жителя міста Тисмениця, який намагався перевезти в Польщу приховані товари. Чоловік обрав для проходження “зелений коридор”, що передбачає відсутність товарів для декларування, але митники під час огляду його автомобіля “Volkswagen” знайшли 75 виробів з хутра норки, лисиці, нутрії та ондатри. Водій заховав їх за обшивкою багажного відділення та під крилами машини. За цим фактом митники склали адміністративний протокол за статтею про приховування товарів від митного контролю.

Того ж дня у тому ж пункті пропуску Шегині, митники виявили зброю в мікроавтобусі Mercedes-Benz SPRINTER, який повертався в Україну. 23-річний водій із Вінницької області перевозив шаблю унтер-офіцера німецької армії часів Другої світової війни, довжиною 980 міліметрів. Зброю вилучили для подальшої експертизи, а на водія склали адміністративний протокол за недекларування товару, який підпадає під заборони або обмеження. про обидва факти порушень митники повідомили правоохоронців.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності