П’яних та побитих охоронців “Укрзалізниці” зняли з поїзда на Львівщині

На Львівщині зняли з поїзда п’яну охорону “Укрзалізниці”

П’яних охоронців виявив пасажир поїзда, який викликав поліцію

Вранці понеділка, 16 вересня, пасажири виявили в потязі, який курсує через Львівщину, п’яних охоронців “Укрзалізниці”. У компанії відреагували на ситуацію, щойно відео з сплячими та побитими охоронцями з’явилося у мережі. Працівників уже відсторонили від роботи, повідомили у пресслужбі “Укрзалізниці”.

“Укрзалізниця” розпочала розслідування

У повідомленнях йшлося про те, що один із пасажирів зайшовши до вагона, побачив охоронців у стані сильного алкогольного сп'яніння та з видимими побоями. Для підтвердження своїх слів він опублікував фото працівників — один із них, ймовірно, п’яний спав на підлозі при вході у вагон, а інший — у спідній білизні лежав на полиці купе. Згодом в “Укрзалізниці” уточнили, що йшлося про поїзд №43/44 Черкаси – Івано-Франківськ.

Пасажир викликав поліцію, і під час зупинки у Стрию охоронців зняли з потяга. “Укрзалізниця” відреагувала на ситуацію, заявивши, що працівників, які допустили такий вчинок, негайно звільнять. Наразі проводиться службове розслідування, а охоронців відправлено на перевірку. Компанія запевняє, що всі винні будуть притягнуті до відповідальності.

Як уточнили LVIV.MEDIA у поліції Львівщини, поліцейські справді виїжджали на виклик, але жодних офіційних заяв до правоохоронців про порушення правопорядку не було. Начальник поїзда склав акт на чоловіків, але це внутрішня компетенція “Укрзалізниці”.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності