Суд оштрафував водія за вирваний пістолет на заправці біля Львова

Водій вирвав пістолет на заправці біля Львова: суд призначив штраф
Фото: pexels

Водій почав їхати не витягнувши пістолет з паливного бака

Пустомитівський райсуд визнав винними водія ВАЗ, який вирвав паливний пістолет із колонки на заправці. Порушникові призначили штраф за порушення ПДР, про це йдеться у постанові, яку оприлюднили у п’ятницю, 13 вересня, у Єдиному державному реєстрі.

Випадок трапився на трасі Львів — Луцьк

За матеріалами справи, випадок трапився 2 серпня у селі Гамаліївка на заправці ОККО, що поблизу траси Львів — Радехів — Луцьк. Василь Б. за кермом ВАЗ “перед початком руху не переконався, що це буде безпечним, в результаті чого вирвав заправний пістолет на колонці № 2”. Таким чином порушив правила дорожнього руху і пошкодив чуже майно, тож на водія склали протокол.

На засідання суду Василь Б не прибув і справу розглянули без його участі. Суддя Володимир Мусієвський визнав винним водія і призначив штраф — 850 грн.Крім того, порушник сплатить 606 грн судового збору. Штраф потрібно сплатити протягом 15 днів, інакше суму можуть подвоїти. Постанову ще можна оскаржити в апеляційному суді.

Нагадаємо, кілька днів тому суд визнав винним водія, який не витягнув паливний пістолет з бака автомобіля і почав їхати з заправки, внаслідок чого пістолет пошкодився.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності