У Трускавці 60-річний чоловік за 20 тис. доларів переправляв призовників за кордон

У Трускавці 60-річний чоловік за 20 тис. доларів переправляв призовників за кордон

Чоловіка затримали після отримання грошей від замовника

На Львівщині про підозру повідомили 60-річному мешканцю Трускавця. Йому інкримінують організацію незаконного переправлення особи через державний кордон України. Про це 13 вересня повідомили у прокуратурі Львівської області.

“Підозрюваний організував протиправну схему одержання прибутку від незаконного переправлення особи призовного віку за кордон”, — йдеться у повідомленні.

Чоловік запропонував призовникові два варіанти перетину кордону – поза встановленими пунктами пропуску, або як водія транспортного засобу. ““Клієнт” погодився на останній спосіб. Ціна такої послуги становила 20 000 доларів США”, — йдеться у повідомленні.

Підозрюваного затримали під час отримання обумовленої суми коштів. Вирішують питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

У поліції Львівської області зазначили, що чоловіка затримали 12 вересня Самборі після одержання 20 тисяч доларів від замовника. В СБУ Львівщини розповіли, що під час слідчих дій за місцем проживання зловмисника виявили та вилучили 17 тисяч доларів США та понад 160 тисяч гривень, походження яких встановлюють.

Нагадаємо, нещодавно у Львові стало відомо, що патрульний поліцейський переправляв ухилянтів за кордон за 18 тис. доларів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності