На Львівщині оштрафували водія Volkswagen за збиту собаку

На Львівщині оштрафували водія Volkswagen за збиту собаку

В якому стані тварина після ДТП у постанові не йдеться

Кам’янка-Бузький райсуд постановив оштрафувати водія, який за кермом Volkswagen збив собаку. Порушника визнали винним у порушенні ПДР, що призвело до пошкодження автомобіля. Про це йдеться у постанові, яку оприлюднили у Єдиному державному реєстрі у п’ятницю, 12 вересня.

За матеріалами справи, аварія трапилась ввечері 20 серпня. Ростислав В. за кермом Volkswagen Passat їхав і вулицею Козака в селі Колодно і “не вибрав безпечної швидкості руху, щоб мати змогу постійно контролювати його рух та безпечно керувати ним у результаті чого здійснив наїзд на тварину, а саме собаку”. Відтак на водія склали протокол за порушення правил дорожнього руху, що призвели до пошкодження автомобіля. У якому стані тварина після ДТП у постанові не йдеться.

На судовому засіданні Рослислав В. визнав свою вину. Суддя постановив оштрафувати порушника на 850 грн, також порушник має сплатити 606 грн судового збору. Штраф потрібно сплатити протягом 15 днів, інакше суму можуть подвоїти. Постанову ще можна оскаржити в апеляційному суді.

Нагадаємо, нещодавно суд у Львові оштрафував водія, який почав їхати з заправки не витягнувши пістолет. Також на Львівщині засудили 24-річного водія за пʼяну ДТП в якій загинув пасажир.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності