Трьох захисників Яворівщини посмертно нагородили державними відзнаками

Нагороди отримали рідні загиблих

Вічна пам’ять і вічна слава Героям

Ще трьох захисників Яворівщини нагородили посмертними державними відзнаками. Про це 12 вересня повідомила Львівська ОВА.

Ордени родинам військовослужбовців вручив начальник Яворівської районного військової адміністрації Ярослав Коминський та представник Яворівського РТЦК та СП.

Указом Президента України за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагородили посмертно захисників:

Михайла Кунанця

Народився в Яворові. Служив у складі 79-ї окремої десантно-штурмової бригади, був командиром відділення радіоелектронної боротьби в сумлінно, з відвагою захищав рідну землю від ворога. Загинув під час виконання бойового завдання поблизу села Новомихайлівка Донецької області 28 грудня 2023 року. 

Ярослава Мотака

Народився в Перемишлянах. У 2015-2016 роках брав участь у зоні проведення АТО. З 2017 року проживав у Мужиловичах Яворівського району. У серпні 2023 року знову долучився до лав ЗСУ. Загинув під час виконання бойового завдання 24 січня 2024 року на Донеччині. 

Також, відповідно до наказу командира військової частини А4447 за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку орденом «Полеглого воїна» нагородили:

Григорія Каштанова

Житель Яворова. У 2023 році долучився до лав 33 окремої механізованої бригади. Виконував бойові завдання на Донеччині. Загинув 9 лютого внаслідок мінометного та артилерійського обстрілів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності