Правоохоронці затримали трьох мешканців Львівщини у складі наркосиндикату

Правоохоронці затримали трьох мешканців Львівщини у складі наркосиндикату

Злочинці використовували "закладки" та месенджери для продажу наркотиків

У рамках масштабної спецоперації, що охопила кілька регіонів України, правоохоронці припинили діяльність наркосиндикату, який діяв через популярні месенджери. Серед затриманих учасників угруповання були і мешканці Львівщини. Про це 11 вересня повідомили у поліції Волинської області.

Серед затриманих неповнолітні

За даними правоохоронців, 9 вересня, в Івано-Франківську затримали 26-річну організаторку злочинного угрупування, що займалося продажем наркотиків. Вона постачала заборонені речовини по всій Україні, залишаючи їх для подальшого продажу. Під час затримання у неї знайшли три кілограми небезпечної психотропної речовини Альфа “PVP” і амфетамін на суму понад 2 мільйони гривень. Наступного дня на Волині знайшли ще півтора кілограма наркотиків, які були підготовлені для продажу.

Організаторку взяли під варту без права застави

Поліція з різних областей України, разом з СБУ і прокуратурою, провела операцію по ліквідації цього наркосиндикату. Виявилося, що злочинці продавали наркотики через телеграм-канал, залишаючи їх у “закладках”. З квітня по липень затримали сімох членів угрупування, серед яких були навіть неповнолітні. Зокрема троє були жителями Львівщини — це особи віком 26, 17 та 16 років, та ще троє лучани віком 22, 24 та 26 років, які розповсюджували наркотики через “закладки”. Ще одну співучасницю затримали в червні за інформацією волинських оперативників їй 19 років.

Загалом правоохоронці вилучили понад 11 кілограмів наркотиків на суму більше 6 мільйонів гривень. Поліція припинила діяльність цього угрупування. Організаторці вже оголошено підозру і їй обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права на заставу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності