Біля Львова через зіткнення двох авто загинув 68-річний водій

Біля Львова в ДТП загинув 68-річний водій
Фото: Ігор Зінкевич

Попередньо чоловік вилетів через переднє скло

У середу, 11 вересня, в селі біля Львова в ДТП загинув 68-річний водій. Зіткнулися два позашляховики, інформацію LVIV.MEDIA підтвердили у поліції та пресслужбі екстреної допомоги Львівської області.

Аварія трапилась на трасі в Давидові

За даними правоохоронців, близько 12:40 на трасі в селі Давидів зіткнулися позашляховики Mitsubishi та Subaru.Через ДТП один з водіїв загинув на місці аварії. Як додали медики, загиблому 68 років. Наразі правоохоронці встановлюють обставини аварії.

З опублікованого очевидцями фото видно, що аварія трапилась біля заправки. На місці працювали медики та поліція. Попередньо чоловік через зіткнення з іншою машиною вилетів через переднє скло на дорогу.

Наступного дня у поліції додали, що загиблий — львів’янин. Автомобілем Subaru керував 27-річний мешканець Львівщини. Правоохоронці відкрили кримінальну справу про порушення ПДР. Винуватцю загрожує до восьми років ув’язнення з позбавленням водійських прав терміном до трьох років.

Нагадаємо, цього ж дня у Львові та в області трапилось кілька аварій. Зокрема на Львівщині частково перекривали трасу Київ — Чоп через ДТП, у якій потерпіла людина. також у Львові через ДТП з велосипедистом ускладнений рух на Городоцькій.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності