У Львівському районі постраждав 44-річний чоловік через пожежу сухої трави

У Львівському районі постраждав 44-річний чоловік через пожежу сухої трави

Потерпілий хотів самостійно загасити пожежу й отруївся продуктами горіння

На Львівщині 44-річний чоловік хотів самостійно загасити пожежу сухої трави й потрапив до лікарні з отруєнням продуктами горіння. Загальна площа пожежі склала 500 кв м, повідомила пресслужба ДСНС у Львівській області, 10 вересня.

Не дочекався пожежників

Інцидент трапився 9 вересня в селі Річки, Львівського району. О 21:10 рятувальники отримали повідомлення про пожежу через загоряння сухої трави. Площа пожежі склала 500 кв м. “Вогонь швидко поширювався і почав наближатися до житлових будинків. Місцеві мешканці, не дочекавшись рятувальників, намагалися власними силами відбити полум’я” — йдеться в повідомленні ДСНС.

Внаслідок спроби ліквідації пожежі постраждав 44-річний місцевий мешканець. Його госпіталізували до міської лікарні з отруєнням продуктами горіння. Пожежники ліквідували займання о 21:50.

До слова, за спалювання сухої трави передбачені штрафи:
• для громадян — штраф від 3 060 до 6 120 грн;
• для посадових осіб — штраф від 15 300 до 21 420 грн.

Нагадаємо, влітку 2024 року під час пожежі сухої трави загинув 61-річний чоловік. Його тіло знайшли під час гасіння полум’я. Горіла суха трава на площі 1000 квадратних метрів. Тоді рятувальники загасили пожежу за пів години.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності