10 вересня на Львівщині прощаються з чотирма захисниками

Прощання із захисником

Вічна памʼять усім полеглим воїнам

У вівторок, 10 вересня, на Львівщині віддадуть останню шану чотирьом загиблим воїнам. Про це повідомила Львівська обласна військова адміністрація.

Сьогодні Львівщина прощається із захисниками:

Микола Волошин

Воїн народився у Стебнику. Працював у санаторії «Шахтар». Микола долучився до лав Збройних Сил України з 25 січня 2024 року. Був навідником-оператором 2 механізованої роти військової частини А0372. Загинув 27 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання в Курській області.

Василь Кудерявець

Житель села Єлиховичі Золочівського району. Воїн був начальником групи радіоелектронної боротьби штабу військової частини А7076. Загинув 3 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання у Кореневському районі на Курщині. Захиснику було 54 роки.

Федір Бондарчук

Проживав у селі Подорожнє Журавненської громади. Був водієм протитанкового відділення десантно-штурмового батальйону. Загинув під час виконання бойового завдання 9 жовтня 2023 року поблизу села Вербове Пологівського району Запорізької області. Воїну було 35 років.

Тарас Фолюш

Народився у Львові. Згодом родина Тараса Фолюша переїхала до села Малі Грибовичі. Тарас брав активну участь у подіях під час Помаранчевої революції та Революції Гідності. У перший день повномасштабного вторгнення Росії добровольцем став на захист держави від окупантів до лав 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила Виконував бойові завдання у «гарячих» точках Луганщини. 21 березня 2022 року родина втратила звʼязок із Тарасом Фолюшем. Понад два роки він вважався зниклим безвісти.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності