Землю в Мурованому за 900 тис. придбала керівна компанія місцевого митного терміналу

Землю в Мурованому за 900 тис. придбала керівна компанія митного терміналу

Придбана земля в Мурованому призначена під громадську забудову

ТОВ “Фотрейд”, яке керує митним терміналом у Мурованому, 9 вересня придбала землю у тому ж селі за 900 тис. грн. Ділянка площею майже дві тисячі квадратних метрів призначена під будівництво. Про це йдеться на сторінці онлайн-аукціону на сайті Prozorro.Sale.

Земельна ділянка загальною площею 1985 кв. м розташована у Мурованому. Земля призначена для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови. Сільрада Мурованого виставила землю на продаж за 693 тис. грн, та продати її вдалося дещо дорожче.

Протягом торгів учасники не підіймали ставок

В аукціоні взяли участь дві компанії: ТОВ “Фотрейд” та ТОВ “Про ріст”. Ще на етапі початкових заявок “Про ріст” запропонував 750 тис. грн, тоді як суперник на 155 тис. більше. Впродовж аукціону учасники не підіймали ставок і за 905 тис. грн ділянку придбало товариство “Фотрейд”.

До слова, за даними аналітичної системи YouControl, ТОВ “Фотрейд” зареєстроване у Мурованому на вулиці Тополиній та займається в основному наданням в оренду й експлуатацію власної чи орендованої нерухомості. Існує компанія понад 4 роки. Більшою часткою компанії володіє ТОВ "АВМ-ЛОГІСТИК", також співвласниками є АТ “Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестфонд “Діловий світ” та Олександр Бережанський. Як вказано на сайті компанії “Фотрейд”, вона є управлінською компанією нового митного терміналу “Муроване”.

Нагадаємо, у серпні 2024 року Петро Писарчук придбав за 5 млн грн землю під будівництво в Зимній Воді. Крім того, нещодавно у Новояворівську переможницю земельних торгів дискваліфікували через несплату 1,5 млн грн за лот.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності