Контрабанду запчастин до велосипедів на пів мільйона виявили на львівській митниці

Контрабанда запчастин до велосипеда на пів мільйона

38-річний водій намагався незаконно перевезти через митницю каретки й сідла до велосипедів

Львівські митники піймали на контрабанді 38-річного мешканця Тернопільщини, який намагався провезти незадекларовані запчастини до велосипедів. Товар на пів мільйона гривень виявили в багажнику мікроавтобуса, про це повідомили у Львівській митниці у понеділок, 9 вересня.

Як йдеться в повідомленні, 38-річний мешканець Тернопільщини за кермом мікроавтобуса Mercedes намагався провезти незадекларований товар через пункт пропуску “Шегині – Медика”. “Для проходження митного контролю громадянин обрав смугу “червоний коридор” і задекларував лише особисті речі та вживаний одяг,” — зазначили митники.

Контрабандисту загрожує штраф

Під час огляду багажника працівники митниці виявили понад тисячу запчастин та аксесуарів для велосипедів на суму майже 500 тис. грн. На порушника склали адмінпротокол, йому загрожує штраф розміром з 30% від вартості товару, який він намагався провезти.

Нагадаємо, нещодавно на Львівщині викрили двох прикарпатців на контрабанді техніки та алкоголю. Раніше позашляховик преміального класу хотіли завезти під виглядом гуманітарної допомоги.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності