На Львівщині трапилась смертельна ДТП з військовим автобусом і вантажівкою

На Львівщині трапилась смертельна ДТП з військовим автобусом і вантажівкою

Внаслідок аварії загинув водій автобуса і 12 військових травмувались

На Львівщині внаслідок зіткнення з вантажівкою загинув 55-річний водій автобуса, який перевозив військових. Також попередньо 12 військовослужбовців отримали тілесні ушкодження. Девʼятьох військових госпіталізували, повідомила поліція Львівської області. Правоохоронці встановлюють обставини ДТП.

Деталі аварії

Дорожньо транспортна пригода трапилась 9 вересня, близько 03:30, на трасі “Київ — Чоп” в селі Дроговиж, Стрийського району. Неподалік готелю-ресторану "Максим" автобус з військовими зіткнувся з вантажівкою. В результаті зіткнення водій автобуса загинув на місці інциденту. Також 12 військовослужбовців отримали травми. Обставини ДТП встановлюються.

До слова, ввечері, 8 вересня, патрульна поліція Львівської області попереджала, що на трасі “Київ — Чоп” поблизу Дроговижа стоїть на одній смузі несправна вантажівка. Рух у напрямку Львова був ускладнений. Патрульні зауважили, що фура повинна була стояти до ранку.

Нагадаємо, нещодавно у Львові на вулиці Ковалика автомобіль збив 10-річну дитину на велосипеді. Внаслідок ДТП хлопчик потрапив до лікарні. Потерпілому констатували закритий перелом ноги та прооперували.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності