На Львівщині викрили двох прикарпатців на контрабанді техніки та алкоголю

На Львівщині викрили двох чоловіків на контрабанді техніки та алкоголю

Митники вилучили товару на 1,5 млн грн

Ну пунктах пропуску Львівщини митники двічі за добу викрили водіїв, які хотіли перезви через польсько-український кордон контрабанду. В одному випадку водій хотів перевезти техніку серед якої Apple, в іншому випадку 31-річний чоловік хотів перевезти партію колекційного алкоголю. Про це 8 вересня повідомила пресслужба Львівської митниці.

Детальніше про випадки з контрабандою

Обидвох контрабандистів викрили 7 вересня. В першому випадку 31-річного мешканця Прикарпаття зупинили на пункті пропуску “Шегині — Медика”. Під час огляду його Mercedes Sprinter митники виявили 38 Iphone та іншу незадокументовану техніку. Незазначена техніка була схована у картатих сумках, прикритими харчами.

Орієнтована вартість виявлених товарів становить мільйон гривень. Справа буде розглядатися в суді. За даним фактом складено протокол про порушення митних правил” — йдеться в повідомленні Львівської митниці.

В другому випадку на пункті пропуску “Краківець — Корчова” митники зупинили 31-річного водія мікроавтобуса Mercedes. Під час перетину кордону водій задекларував лише особисті речі. Однак в ході перевірки мікроатобуса митники виявили партію колекційного алкоголю, орієнтовна вартість якого становить 500 тис. гривень. За цим фактом правоохоронці також склали адмінпротокол.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності