У Шегинях в чоловіка конфіскували мікроавтобус через контрабанду сигарет

У Шегинях в чоловіка конфіскували мікроавтобус через контрабанду сигарет

Митники знайшли 160 пачок сигарет з акцизними марками

У пункті пропуску Шегині – Медика митники вилучили у чоловіка мікроавтобус — водій з Івано-Франківщини намагався перевезти 160 пачок сигарет. Про це у суботу, 7 вересня, повідомили у Львівській митниці.

Водій їхав смугою “зелений коридор”

За даними митників, вони зупинили мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter, яким керував 33-річний житель Івано-Франківщини. Він їхав до Польщі і обрав смугу “зелений коридор”, що означає, що він не повинен мати товарів, які потрібно декларувати. Однак під час огляду авто митники знайшли сховище, де було 160 пачок сигарет з акцизними марками Parlament Night Blue, Davidoff, LD super line. Сигарети були заховані за подвійною стінкою між багажним та пасажирським відділеннями. За фактом порушення митних правил склали протокол, а сигарети та мікроавтобус вилучили.

Справа буде передана до суду. Окрім цього, ще одну спробу незаконного перевезення товарів виявили у пункті пропуску Рава-Руська – Хребенне. 23-річний житель Львівщини на автомобілі «Renault Master» намагався провезти 1200 пачок кави, заховавши їх серед особистих речей. За цим фактом теж складено протокол про порушення митних правил.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності