Поляки тимчасово зупиняли оформлення на пунктах пропуску через збій бази

Поляки тимчасово зупинили пропуск на пропускних пунктах з Львівщиною через збій бази

Через збій в роботі бази даних митної служби Польщі тимчасово не здійснюється оформлення в обох напрямках

На усіх польських пунктах пропусків, що межують з Львівщиною та Волиню не оформляють громадян, які хочуть перетнути кордон. Оформлення не здійснюється в обох напрямках. Про це ввечері 5 вересня повідомила пресслужба Західного регіонального управління ДПСУ.

Збій в роботі митної бази даних

Як повідомила пресслужба 7 прикордонного Карпатського загону, ускладення повʼязані зі збоєм бази даних митної служби Польщі. “Громадяни, які перетинають кордон у пунктах пропуску на Львівщині та Волині. За інформацією, отриманою від польської сторони, через збій в роботі бази даних митної служби РП тимчасово не здійснюється оформлення в обох напрямках. Просимо громадян врахувати інформацію та за можливості обирати інші пункти пропуску для перетину кордону” — йдеться в повідомленні ДПСУ.

Нагадаємо, 4 вересня в управлінні боротьби з контрабандою Львівської митниці прокурори спільно з поліцією та контррозвідкою затримали інспектора цього управління Олеся Кіру. Його підозрюють у незаконному переправленні людей за кордон. Уже 5 вересня його звільнили з посади.

Оновлено:За інформацією, отриманою від польської сторони, роботу бази даних митної служби РП відновлено” — йдеться в повідомленні ДПСУ.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності