На Львівщині затримали групу наркоторговців: вилучили 30 кг канабісу

На Львівщині затримали групу наркоторговців

Щомісячний дохід нарковиробників та торговців канабісом становив близько 2 млн грн

Правоохоронці Львівщини затримали 8 учасників злочинної організації, які займались виробництвом та збутом особливо небезпечних наркотиків. Про це 4 вересня повідомили у прокуратурі Львівської області. Злочинну організацію створив львів’янин, залучивши до неї ще сімох жителів Львівщини та мешканця Черкас.

“У спеціально пристосованих приміщеннях та земельних ділянках учасники угруповання організували вирощення особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу. Учасники угрупування налагодили безперервний процес вирощування та виробництва наркотиків, що дозволяло їм виготовляти та збувати заборонені речовини впродовж усього року”, — йдеться у повідомленні.

Продавали наркотики гуртом та в роздріб у декількох областях країни. Збували, надсилаючи через поштового оператора.

Попередньо встановлено, що їхній щомісячний дохід становив близько 2 млн грн. Під час обшуків правоохоронці вилучили понад 30 кг канабісу, а також близько 400 кущів коноплі. Також вилучили технологічне обладнання нарколабораторії, чорнові записи, мобільні телефони та інші речові докази.

Уже затримали 8 учасників злочинної організації, серед яких – лідери та члени угрупування. Їм повідомили про підозру, а також обрали запобіжний захід — тримання під вартою без права внесення застави.

Нагадаємо, нещодавно українські та польські поліцейські ліквідували транснаціональне наркоугруповання та вилучили наркотиків на 600 мільйонів гривень.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності