Неподалік Жовкви пʼяний водій Mercedes на смерть збив мотоцикліста

Неподалік Жовкви пʼяний водій Mercedes-Benz на смерть збив мотоцикліста

45-річний водій мотоцикла Suzuki загинув на місці ДТП

У Львівському районі 57-річний нетверезий водій Mercedes-Benz вчинив ДТП внаслідок якої загинув 45-річний мотоцикліст. Аварія трапилась на дорозі “Жовква — Кам’янка — Бузька”. Про це 4 вересня повідомила пресслужба поліції Львівської області.

Деталі аварії

ДТП трапилась 3 вересня, близько 19:15, біля села Малі Передримихи, що неподалік Жовкви. “Як попередньо встановили правоохоронці, 57-річний водій автомобіля Mercedes-Benz, житель Жовкви, зіткнувся з мотоциклом Suzuki Boulevard під керуванням 45-річного мешканця району. Від отриманих внаслідок ДТП травм мотоцикліст загинув на місці інциденту” — йдеться в повідомленні поліції.

Також правоохоронці встановили, що водій автомобіля керував у стані алкогольного сп’яніння. Його затримали у порядку Кримінального процесуального кодексу України та невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння. Стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на аналогічний строк. Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності