Росія атакувала Львів ракетами і безпілотниками

Російська атака на Львів

У Львові двічі було чути вибухи

У ніч на середу, 4 вересня, Львівщину атакували російські безпілотники та ракети різного типу. Повітряну тривогу на території області оголосили о 03:59. Спершу начальник Львівської ОВА Максим Козицький попередив про наближення ворожих БПЛА.

Він також повідомив про роботу протиповітряної оборони на Львівщині. У Львові двічі було чути вибухи. Окрім обласного центру, про підвищену небезпеку повідомляли у Сокалі, Червонограді, Добротворі та Підкамені.

О 5 ранку Максим Козицький попередив про можливу ракетну загрозу. “Ворожі ракети вже у сусідній області. Жителі Львівщини, ви встигаєте перейти у безпечне місце, якщо досі цього не зробили”, — написав начальник Львівської ОВА, О 05:44 він також повідомив, що крилаті ракети зайшли на територію Львівщини. О 05:46 у Львові було чутно низку вибухів. Голова Львова Андрій Садовий уточнив, що місто атакують балістичними ракетами: “Кинджали на території Львова. Працює ППО”.

О 06:16 Максим Козицький повідомив, що внаслідок ворожого обстрілу у Львові пошкоджені житлові будинки. Усі профільні служби скерували на місце.

Внаслідок атаки у Львові виникла пожежа у житлових будинках

Андрій Садовий повідомив, що внаслідок атаки пошкоджені житлові будинки. “Є загоряння житлових будинків в районі головного вокзалу. Дві школи сьогодні навчання не розпочнуть: учні Арніки та 17 залишаються вдома. Багато вибитих вікон в районі вулиць Коновальця, Братів Міхновських, Мельника Уточнюємо інформацію щодо постраждалих”, — написав Садовий.

Після завершення розбору завалів стало відомо, що семеро осіб загинули, серед них дитина.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності