2 вересня Львівщина попрощається із сімома загиблими захисниками

Свічка

В останню путь проведуть Ігоря Дякова, Віктора Стрельникова, Владислава Зулкарнєєва, Михайла Литвина, Мар’яна Баліцького, Андрія Буя та Богдана Шелемея

На Львівщині у понеділок, 2 вересня, попрощаються із сімома загиблими воїнами. В боях за Україну загинули Ігор Дяків, Віктор Стрельников, Владислав Зулкарнєєв, Михайло Литвин, Мар'ян Баліцький, Богдан Шелемей та Андрій Буй. Про це повідомили у Львівській ОВА.

Ігор Дяків

Житель села Верхній Дорожів Меденицької громади Дрогобицького району. Захисник був призваний на військову службу 8 березня 2022 року. Захищав державу у складі 103 бригади територіальної оборони імені Митрополита Андрея Шептицького.

Віктор Стрельников

Народився у Красноярську. Під час повномасштабного російського вторгнення боронив Україну в складі 1-го прикордонного загону Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України. Виконував бойові завдання на Харківському та Донецькому напрямках. Захисника не стало 26 серпня 2024 року.

Владислав Зулкарнєєв

Львів’янин захищав Україну в лавах 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу оперативного командування «Південь». Виконував бойові завдання на Донеччині. Захисника не стало 26 серпня 2024 року.

Михайло Литвин

Народився у селі Репехів Бібрської громади Львівського району. Був солдатом, водієм кулеметного взводу стрілецького батальйону військової частини А7028. Загинув 8 серпня 2024 року на Донеччині.

Мар'ян Баліцький

Народився у селі Дунаїв Перемишлянської громади Львівського району. Служив у 116 окремій механізованій бригаді. Помер, повертаючись додому з Куп'янська Харківської області.

Богдан Шелемей

Мешкав у селі Тудорковичі Червоноградського району. Був учасником АТО, з перших днів повномасштабного вторгнення добровольцем пішов захищати Україну. Захисник був командиром стрілецького відділення військової частини А7075. Загинув 9 серпня 2024 року.

Андрій Буй

Житель Червонограда. Був старшим солдатом військової частини А4633.

Помер 27 серпня 2024 року під час проходження військової служби.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності