На Львівщині відкрили культурно-освітній центр з укриттям на 650 осіб

Культурно-освітній центр

На його будівництво витратили 23 млн грн

У Запитові відкрили культурно-освітній центр з укриттям, яке може вмістити до 650 дітей. Про це 1 вересня повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

У центрі навчатимуться 100 вихованців. Для них облаштували 10 великих навчальних кабінетів, сучасний хореографічний зал, гардеробні, душові та санвузли. І, зважаючи на вимоги часу: сучасне укриття, в якому, за потреби, можуть вміститися до 650 дітей.

Поруч зі школою є новий дитячий майданчик, який вже став улюбленим місцем для ігор та відпочинку малечі. На будівництво цього центру з обласного бюджету скерували 5 мільйонів гривень, ще майже 18 мільйонів – з бюджету Новояричівської територіальної громади. Щоб охопити освітнім процесом більше дітей, навчальний заклад розбудовуватимуть.

Ми прагнемо, щоб діти у кожному місті та селі нашої області мали доступ до якісної освіти і здобували її у гідних умовах. Працюємо над цим. Буде належна освіта – буде все. Вітаю громаду – учнів, батьків, вчителів – з цією вкрай важливою для майбутнього наших дітей подією”, — наголсив очільник області.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності