24-річну львів’янку спіймали на контрабанді електронних сигарет

24-річну львів’янку спіймали на контрабанді електронних сигарет

Жінка везла електронні сигарети на суму в понад 20 тис. доларів

На Львівщині прикордонники виявили та зупинили незаконне ввезення електронних сигарет з Польщі. 24-річна львів’янка везла з собою у валізі цигарки на суму в понад 20 тис. доларів. Після виявлення, правоохоронці вилучили товар у порушниці, повідомила пресслужба Західного регіонального управління Держприкордонслужби у п’ятницю, 30 серпня.

Везла сигарети на продаж

За даними правоохоронців, 24-річну порушницю виявили у пункті пропуску “Рава-Руська”. Львів’янка була пасажиркою в автомобілі Audi, який повертався з Польщі. Авто в’їхало до України по смузі “зелений коридор”, і ні водій, ні пасажирка не повідомили, що перевозять товари, які підлягають оподаткуванню.

Попри це, під час огляду автомобіля прикордонники виявили серед особистих речей львів’янки валізу з одноразовими електронними сигаретами. Загалом у валізі було 625 цигарок, їх загальна вартість, за підрахунками правоохоронців, складає понад 20 тис. доларів. Під час розмови з митниками 24-річна пасажирка зізналась, що придбала сигарети, щоб потім продати через інтернет-магазин.

Правоохоронці вилучили у жінки електронні сигарети. За фактом порушення митних правил склали адміністративний протокол. 24-річній львів’янці загрожує штраф.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності