У Бориславі після тривалої перерви знову запрацює дитяче відділення лікарні

Дитяче відділення Бориславської лікарні

Відділення очолить новий керівник Віктор Сташенко

У Бориславі дитяче відділення Центральної міської лікарні повертається до роботи після тривалої перерви. Про це 30 серпня повідомили у Бориславській міській раді.

“Наразі там завершують проведення генерально-санітарної обробки, а з 2 вересня — дитяча лікарня буде готова приймати відвідувачів”, — йдеться у повідомленні.

Відділення не працювало з початку року через недостатню кількість лікарів відповідно до умов Національної служби здоров'я України та недостатній заробіток, повідомили у міськраді.

“Зараз у педіатричному відділенні є все необхідне для того, щоб надавати медичну допомогу діткам. І в першу чергу — це достатня кількість кваліфікованих, досвідчених лікарів для забезпечення цілодобової роботи. Очолюватиме відділення лікар з багаторічним стажем, який приїхав до нас з окупованих територій, Віктор Васильович Сташенко”, — розповіли у Бориславській міськраді.

У лікарні є 10 терапевтичних та 5 інфекційних місць для перебування у стаціонарі. У найближчих планах — оновлення медичної апаратури, зокрема закупівля електрокардіографа та додаткового обладнання для лабораторії, зазначив директор Центральної міської лікарні міста Борислава Віктор Безкровний.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що у Бориславі вперше за 30 років зведуть багатоквартирний житловий будинок.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності