У Львові водій ЗАЗ під дією наркотиків перевернувся на дах

ДТП на Городоцькій у Львові

Водій влетів в бордюр на Городоцькій

У Львові вночі в п’ятницю, 30 серпня, водій в стані наркотичного сп’яніння влетів в бордюр та перевернувся на дах. Внаслідок ДТП 30-річного чоловіка затиснуло в авто. На порушника склали два протоколи, про це повідомили у поліції Львівської області.

Водій порушив ПДР

За матеріалами справи, випадок трапився близько першої ночі на круговому перехресті вулиці Городоцької з трасою Львів — Шегині. 33-річний водій за кермом ЗАЗ “не стежив за дорожньою обстановкою, не обрав безпечної швидкості руху, здійснив наїзд на бордюр та перевернувся”.

Через аварію водія затиснули конструкції авто. Після того, як чоловіка дістали з машини, його оглянули медики. Від госпіталізації водій відмовився, однак під час спілкування у нього виявили ознаки наркотичного сп’яніння. Відтак за п’яне керування автомобілем та за порушення ПДР, що призвело до аварії, на порушника склали два протоколи.

Нагадаємо, напередодні на Львівщині мотоцикліст потрапив до реанімації після зіткнення з огорожею. Крім того, у Дрогобичі п’яна водійка збила на тротуарі 14-річну дівчинку, потерпіла потрапила до лікарні.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності