Через пожежу на балконі у Львові власник квартири отримав опіки

Пожежа у Львові на Кульчицькій

Чоловік намагався погасити вогонь самотужки і отримав термічні опіки

У Львові на вулиці Кульчицькій у п’ятницю, 30 серпня, вночі спалахнула пожежа на балконі п’ятиповерхівки. Внаслідок займання орендар квартири отримав опіки. Горіли речі домашнього вжитку, про це LVIV.MEDIA повідомили у ДСНС.

З задимленого будинку евакуювали дев’ятьох людей

За даними рятувальників, займання виникло на вулиці Кульчицькій, 11. Інформація про пожежу надійшла близько першої години. Полум’я було на балконі п’ятого поверху житлового будинку. При прибутті на місце, бригада пожежників розділилась на дві групи: перша рятувала людей, друга — гасила вогонь. Із задимленої п'ятиповерхівки евакуювали дев’ять людей, з них двоє — діти.

Орендар квартири, у якій виникла пожежа на балконі, намагався погасити вогонь сам. Як наслідок отримав термічні опіки. Від госпіталізації чоловік відмовився. На балконі зайнялися горіли речі домашнього вжитку. Що спричинило займання наразі невідомо.

Нагадаємо, напередодні у Дрогобичі чоловік врятував з пожежі сусіда з інвалідністю. Крім того, два дні тому у Винниках евакуювали 22 людини через пожежу квартирі, спричинити займання міг павербанк.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності