У Дрогобичі п’яна водійка збила на тротуарі 14-річну дівчинку: потерпіла в лікарні

ДТП в Дрогобичі

Дитина потрапила до медиків з переломами

У четвер, 29 серпня, в Дрогобичі п’яна водійка за кермом Ford наїхала на 14-річну дівчинку на тротуарі. Внаслідок ДТП дитина потрапила до лікарні з переломами. Інформацію LVIV.MEDIA підтвердили у Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОВА.

П’яна водійка збила дитину на тротуарі

Аварія трапилась напередодні ввечері на вулиці Володимира Великого, 66 у Дрогобичі. 30-річна водійка за кермом Ford Fusion здійснюючи поворот виїхала на тротуар і збила дитину. Внаслідок ДТП неповнолітня потрапила до Дрогобицької міської лікарні. 14-річній потерпілій медики констатували перелом тазу та стегна. Наразі дівчинка перебуває у медзакладі.

Як згодом додали у поліції Львівщини, водійка була за кермом п’яною та не впоралася з керуванням. “Встановлено, що водійка керувала транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Вона затримана … , невдовзі суд обере їй запобіжний захід,” — зазначили у поліції. Слідчі відкрили справу щодо порушення ПДР. За статтею передбачене покарання — до трьох років позбавлення волі з позбавленням водійських прав на термін до п’яти років. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Нагадаємо, того ж дня у Винниках водійка Hyundai Tucson збила 14-річну дитину на самокаті. Дівчинку госпіталізували.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності