Машиніст з помічником розікрали пальне з львівського поїзда

Поїзд

Обоє залізничників отримали умовні терміни

Жидачівський районний суд призначив умовні терміни двом працівників Львівської залізниці за крадіжку дизельного пального з поїзда. Машиніст та його помічник злили 100 літрів палива з локомотива Сокаль — Львів — Ходорів. Про це йдеться у вироку, який оприлюднили у четвер, 29 серпня, у Єдиному державному реєстрі.

Працівники Львівської залізниці викачали 100 л палива

За матеріалами справи, пальне з поїзда Сокаль — Львів — Ходорів машиніст та його помічник злили 13 вересня минулого року на кінцевій станції у Ходорові. Разом працівники Львівської залізниці Роман Т. і Тарас Б. незаконно перекачали в каністри 100 літрів пального на понад 4 тис. грн. Надалі зловмисники “взявши дизель паливо, яке було заповнене у десять заздалегідь підготовлених каністр, огорнутих у поліетиленові пакети чорного кольору, частково виставили їх із рухомого складу дизель-поїзда”. Після цього чоловіків затримала поліція.

У суді обвинувачені визнали свою провину. Суддя Святослав Сливка призначив кожному по 5 років в'язниці та заборонив обіймати певні посади протягом 2 років. Однак злочинців звільнили від реального ув'язнення, давши їм рік випробувального терміну.

Засуджені мають регулярно реєструватися у службі пробації. Також їм заборонили виїжджати за кордон без дозволу. Вирок можна оскаржити в апеляційному суді протягом місяця.

Нагадаємо, нещодавно на Львівщині через сильний буревій дерево впало на вагон поїзда. Трьох пасажирів госпіталізовували.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності