На Львівщині на узбіччі виявили авто з фальшивими 54 тис. доларів

На Львівщині на узбіччі виявили авто з фальшивими 54 тис. доларів

Детективи БЕБ знайшли 54 тис. підроблених доларів у авто на міжнародній трасі Львів-Шегині

Детективи ТУ БЕБ у Львівській області виявили автомобіль з підробленими 54 тис. доларів США. Автомобіль був припаркований на узбіччі міжнародної траси Львів-Шегині. Про це 29 серпня повідомили у Бюро економічної безпеки України.

“Під час проведення огляду легкового авто детективи БЕБ виявили та вилучили документи (свідоцтво про реєстрацію ТЗ, страхові документи, довіреності, листи, рахунки, фактури, банківські чеки). Крім того, у внутрішній конструкції під важелем перемикання автоматичної коробки передач виявлено приховану іноземну валюту з ознаками підробки. Детективи Бюро вилучили банкноти номіналом 50 та 100 доларів США на суму 54 тисяч”, — йдеться у повідомленні.

Уже розпочали досудове розслідування за виготовлення, зберігання, придбання та перевезення підроблених грошей. Детективи досліджують усі обставини перевезення підробленої іноземної валюти та встановлюють повне коло осіб причетних до незаконної діяльності. Призначили низку судових експертиз.

Водночас у Львівській обласній прокуратурі уточнили, що автомобіль Toyota, у якому знайшли фальшиві гроші, в'їхав на територію України з Польщі.

Нагадаємо, у травні у Львові викрили чоловіка, який продавав підроблені долари США за вдвічі нижчою ціною, аніж ринкова.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності